سمبوسه میگو

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده

موارد مورد نیاز

  • میگو
  • پیاز
  • جعفری یا گشنیز
  • ادویه زردچوبه نمک
  • نان سمبوسه یا نان لواش
  • روغن برای سرخ کردن

دستور پخت

  • میگو رو بدون اینکه پوست بکنید با نمک و مقدار خیلی کمی آب بگذارید بجوشه .(خیلی زود پخته می شه و وقتی که تغییر رنگ داد یه دونشو امتحان کنید بازش کنید اگر وسطشم رنگش عوض شده بود آمادست).
  • میگو ها رو پوست بکنید و به مربع های نیم سانتی برش بزنید (اندازه میگو ها به سلیقه خودتون می تونه باشه)دو برابر حجم میگو ها خرد شده پیاز تیکه کنید یعنی اگه یک پیمانه شد میگو ها 2 پیمانه پیازو سرخ کنید با کمی زردچوبه و ادویه و بعد میگو های ریز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید
  • در آخرین دقایق پخت نصف پیمانه برای این مقدار جعفری (یا گشنیز)خورد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید لازم نیست زیاد سبزی ها پخته شود یه تفت کوچیک کافیه.

بنا به سلیقه خودتون می تونید نصف قاشق رب گوجه به میگو ها که در حال تفت دادن هستید اضافه کنید که در طعم سمبوسه تاثیر خاصی داری.

موارد مشابه

رتتویی

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , بادمجان , پنیر موزارلا , شیر , کدو , کره , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

دست‌پیچ ژامبون

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , پنیر پارمسان , روغن زیتون

دستور پخت

لقمه اسفناج

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , اسفناج , تخم مرغ , سرکه , ماست

دستور پخت

پیتزا مارگریتا (صبحانه)

مناسب برای وعده: صبحانه
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , تخم مرغ , خمیر پیتزا , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت