سمبوسه میگو
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
موارد مورد نیاز
- میگو
- پیاز
- جعفری یا گشنیز
- ادویه زردچوبه نمک
- نان سمبوسه یا نان لواش
- روغن برای سرخ کردن
دستور پخت
- میگو رو بدون اینکه پوست بکنید با نمک و مقدار خیلی کمی آب بگذارید بجوشه .(خیلی زود پخته می شه و وقتی که تغییر رنگ داد یه دونشو امتحان کنید بازش کنید اگر وسطشم رنگش عوض شده بود آمادست).
- میگو ها رو پوست بکنید و به مربع های نیم سانتی برش بزنید (اندازه میگو ها به سلیقه خودتون می تونه باشه)دو برابر حجم میگو ها خرد شده پیاز تیکه کنید یعنی اگه یک پیمانه شد میگو ها 2 پیمانه پیازو سرخ کنید با کمی زردچوبه و ادویه و بعد میگو های ریز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید
- در آخرین دقایق پخت نصف پیمانه برای این مقدار جعفری (یا گشنیز)خورد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید لازم نیست زیاد سبزی ها پخته شود یه تفت کوچیک کافیه.
بنا به سلیقه خودتون می تونید نصف قاشق رب گوجه به میگو ها که در حال تفت دادن هستید اضافه کنید که در طعم سمبوسه تاثیر خاصی داری.
موارد مشابه
پیتزا کالزونه
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر موزارلا
,
خمیر مایه
,
زیتون
,
سوسیس
,
شیر
,
قارچ
,
کالباس
,
گوجه فرنگی
پیتزا مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
خمیر پیتزا
,
روغن زیتون
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
مرغ