کوکوی سبزیجات
دسته بندی:
کوکو و شامی
کالری: 630
موارد مورد نیاز
- پياز خرد شده و تفت داده شده 2 فنجان
- بادمجان خرد شده و تفت داده شده 2فنجان
- قارچ خرد شده و تفت داده شده 2 فنجان
- جعفري 1 قاشق مرباخوري
- نعنا 1 قاشق مرباخوري
- تخم مرغ 6عدد
- آرد 3 قاشق غذاخوري
- بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
- نمك و فلفل به مقدار كافي
دستور پخت
- بادمجان را پس از پوست كندن مانند خيار خرد كرده و در آب نمك خيس كنيد. بعد از 15 دقيقه آبكش كرده و كمي آب روي آن بگيريد تا شوري نمك از بين برود. (این کار برای رفع تلخی بادمجان است)
- سپس آن را در يك قاشق روغن زيتون تفت دهيد. همين عمل را با پياز و قارچ انجام دهيد. البته هر كدام را به طور مجزا و در همان ظرفي كه قبلاً استفاده كرده ايد و حاوي كمي روغن است تفت دهيد .
- تمامي مواد را با هم مخلوط كرده و تخم مرغ هاي زده شده را به آن اضافه كنيد. كم كم مايع كوكو براي پخت آماده مي شود.
- براي مصرف كمتر روغن حتماً بايد مقدار مورد نياز مايع را در پلوپز آماده كنيد. به اين طريق كه يك قاشق روغن در پلوپز ريخته و بعد مايع را درون آن بريزيد و در پلوپز را همراه با دم كني ببنديد
- بعد از 10 دقيقه كوكو را وارونه كنيد تا كوكوي خوشمزه و كم روغن شما بعد از مدت كمي حاضر مي شود.
غذای خوشمزه ایی هست حتما باید روغن زیتون باشه