دویماج

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای: پیش غذا , شام

زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • سبزی خوردن 1 کیلو گرم
  • پیازچه 5 عدد
  • نان خشک 4 عدد لواش
  • خیار 5 عدد متوسط
  • گردو 100 گرم خورد شده
  • خامه یک بسته
  • دوغ 1 لیوان
  • پنیر 100 گرم

دستور پخت

  • نان‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ ریزریز کنید و کم‌کم دوغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.به همین ترتیب دیگر مواد را هم اضافه نمایید.وقتی خوب مواد با هم مخلوط شد خامه را بیافزایید.مواد را در دست گرفته و به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده کنید تا کاملاً به هم بچسبد.می توانید دویماج را با زیتون یا گوجه فرنگی تزئین نمایید. این غذا برای صبحانه و عصرانه همراه با سبزی خوردن و انگور بسیار مفید است.

موارد مشابه

نازخاتون – غذای محلی شمالی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , غوره , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

آش دوغ کردی

مناسب برای وعده: میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , سبزی , سیر , ماست , نخود

دستور پخت

خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس , سیب زمینی , سیر , مرغ

دستور پخت

شش درنگه

دسته بندی: خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , رب انار , شیره خرما

دستور پخت