پوره هویج، دال عدس
موارد مورد نیاز
- هويج: 350 گرم
- سيب زميني: 175 گرم
- شير خشک آماده شده (درست شده): يک و 1/4 فنجان (300 ميلي ليتر)
- عدس قرمز (دال عدس): 1/4 فنجان (50 گرم)
- گشنيز خشک ساييده شده: 1/2 قاشق چاي خوري
دستور پخت
- هويج و سيب زميني را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در قابلمه ي کوچکي بريزيد. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشوييد.
- دال عدس، گشنيز و شير را نيز در قابلمه ريخته و آن ها را بر روي حرارت قرار دهيد تا مواد به جوش بيايند.
- سپس در ظرف را بگذاريد تا مخلوط به مدت 40 دقيقه يا تا زمانيکه دال عدس و سبزيجات کاملاً نرم شوند به آرامي بجوشد.
- در صورت نياز و در اواسط پخت، مقدار کمي آب جوش به مخلوط اضافه کنيد. مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا به صورت پوره اي نرم و يک دست درآيد.
- کمي از پوره را در کاسه اي ريخته و درجه ي حرارت آن را امتحان کنيد و در صورت نياز و پيش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنيد.
- باقيمانده ي پوره را در ظرف دربسته اي ريخته و هر چه سريعتر در يخچال قرار دهيد و سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.
نکته:
1- پوره پس از سرد شدن، سفت و غلیظ می شود. بنابراین باید در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمی شیر خشک آماده شده را به پوره اضافه کنید.
2- با این مقدار مواد، دو و نیم فنجان (600 میلی گرم) پوره تهیه می شود.
3- این پوره، قابل فریز کردن می باشد.