حلوای شیر
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- آرد برنج نصف پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- شیر یک لیتر
- شکر 2 پیمانه
- نشاسته 1 پیمانه
- آب 4 پیمانه
دستور پخت
- نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل میكنیم و آن را از صافی میگذرانیم.
- آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد میكنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد).
- شكر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط میكنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.
- دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه میدهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود.
- گلاب را به آن اضافه میكنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود.
این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارک رمضان درست میکنند.
موارد مشابه
سوپ قارچ با سبزیجات
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
پودر جوانه گندم
,
جعفری
,
جو
,
سیب زمینی
,
شیر
,
قارچ
,
کدو
,
هویج