کاچی

دسته بندی: پیش غذا , کیک و شیرینی
مناسب برای: افطاری , پیش غذا

زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • آرد گندم یک پیمانه
  • کره 100 گرم
  • شکر 2 پیمانه
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • زعفران ساییده شده به میزان دلخواه
  • آب 3 پیمانه

دستور پخت

  • ابتدا آب و شكر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید تا شكر در آب حل شود.
  • زعفران را به مواد اضافه كنید تا مخلوط آب و شكر قوام پیدا كند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و كشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه كنید تا عطر آن از بین نرود.
  • بعد از این مرحله كره را در یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید.
  • از این‌كه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا كرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.برای این‌كه از كافی‌ بودن میزان سرخ ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یك قاشق چایخوری كمی از آرد سرخ‌ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ‌ شدن آرد است.
  • پس از آماده ‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه كنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یك‌ربع به طول می‌انجامد.در این مرحله باید كاچی را دم كنید. بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش‌كن قرار داده و روی در آن دم‌كنی بگذارید.
  • حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه كاچی دم بكشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو كنید. غلظت كاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

موارد مشابه

خورش ماست (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , مرغ

دستور پخت

فرنی آرد برنج

دسته بندی: پیش غذا , غذای کودک
مواد مورد نیاز: آرد برنج , شیر

دستور پخت

اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

زولبیا، بامیه، گوش فیل و شربت

دسته بندی: دیگر , کیک و شیرینی
مناسب برای وعده: افطاری
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , ماست , نشاسته

دستور پخت