شاک شوکا (ترکیه)
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی: 4عدد
- بادمجان: 4عدد
- گوجه فرنگی: 6عدد
- سیر: 5 حبه
- نمک، فلفل،زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
- سیرهای ریز شده را نیز به مدت 2 دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و 5 دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است .
موارد مشابه
لقمه گوشتی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
گوشت