تارت تن ماهی
موارد مورد نیاز
- آرد يك پيمانه
- زرده تخممرغ يك عدد
- كره 50 گرم
- نمك قاشق چايخوري
- آب به ميزان لازم
- تن ماهي يك قوطي
- فلفل دلمهاي خرد شده سه قاشق سوپخوري
- ذرت پختهشده چهار قاشق سوپخوري
دستور پخت
- آرد را الك كرده و با كره مخلوط ميكنيم. بايد با نوك انگشتان ورز داده تا كره به خورد آرد برود. بعد زرده تخممرغ را ميريزيم. آب را تا جايي به مواد اضافه ميكنيم كه خمير يكدست شود و به دست نچسبد. (حدود يك الي دو قاشق سوپخوري). خمير را داخل نايلون قرار داده و يك ساعت در يخچال استراحت ميدهيم. بعد از اين مدت خمير را با وردنه باز كرده و داخل قالب تارت چرب شده پهن ميكنيم به طوري كه لبههاي قالب به يك اندازه پوشانده شود.
- با چنگال چند سوراخ روي خمير ايجاد كرده و روي آن كاغذ روغني گذاشته و مقداري حبوبات خشك هم روي آن ميريزيم و در فري كه از قبل گرم شده با دماي 190 درجه سانتيگراد به مدت هفت دقيقه قرار ميدهيم. بعد از اين مدت از فر در آورده و كاغذ روغني و حبوبات را خارج كرده و دوباره هفت دقيقه در فر قرار ميگذاريم. سپس كنار گذاشته تا خنك شود. تارتها را از قالب در ميآوريم. تن ماهي را كه در آبجوش جوشانديم در صافي ريخته تا روغن اضافياش برود. بعد با فلفل دلمهاي و ذرت مخلوط ميكنيم و در هر تارت كمي از آن را ميريزيم و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم تا پخته شوند.
نکته : این میزان مواد برای شش عدد قالب تارت میباشد. در صورتی که بخواهید 12 تارت درست کنید باید مواد دو برابر باشد.در صورت تمایل میتوان روی مواد پنیر پیتزای رندهشده ریخت و بعد در فر قرار داد تا پنیرها طلایی شوند.