فیله ماهی سوخاری
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:15
زمان آماده سازی: 0:45
موارد مورد نیاز
- فیله ماهی به تعداد مورد نیاز
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- مایونز: ۱۰۰ گرم
- سیر رنده شده:۱ حبه
- رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
- آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
- گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت
- فیلههای ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
- تخم مرغها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخممرغها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
- آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیلههای ماهی را در مایه تخممرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
- روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازهای باشد که روی فیلهها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
موارد مشابه
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج