فیله ماهی سوخاری

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:15
زمان آماده سازی: 0:45

موارد مورد نیاز

  • فیله ماهی به تعداد مورد نیاز
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مایونز: ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده:۱ حبه
  • رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  • تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  • آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
  • روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

موارد مشابه

خوراک سوسیس

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: سوسیس , سیب زمینی , قارچ

دستور پخت

هویج پلو با تن ماهی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی , سیب زمینی , هویج

دستور پخت

خوراک گوجه و بامیه

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بامیه , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

فلافل ویژه ماه رمضان(غذای جنوبی)

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , سیب زمینی , نخود

دستور پخت