فیله ماهی سوخاری

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:15
زمان آماده سازی: 0:45

موارد مورد نیاز

  • فیله ماهی به تعداد مورد نیاز
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مایونز: ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده:۱ حبه
  • رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  • تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  • آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
  • روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

موارد مشابه

بره درسته

دسته بندی: خوراک , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , جگر , کره , گوشت , ماکارونی

دستور پخت

بنیه میگو

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , شیر , میگو

دستور پخت

نودل و تخم مرغ

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , فلفل دلمه‌‌ای , نودالیت

دستور پخت

ترین مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر پیتزا , رزماری , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , کرفس , گوشت چرخ‌کرده , مرغ

دستور پخت