برنج قرمز

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان پخت: 1:15
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • برنج 500 گرم خیس کرده
  • آب سرد 5/2 پیمانه یا 600 میلی لیتر
  • روغن 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
  • فلفل قرمز 1 تا 3 عدد یا پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
  • هویج مکعب ریز خرد شده 2 عدد متوسط
  • کلم رشته رشته 60 گرم
  • قارچ چهار قاچ 125 گرم
  • پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه 2 قاشق مرباخوری
  • سویا سس 1 قاشق غذاخوری
  • برای تزین 2/1 خیار اسلایس
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود 6 دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.

موارد مشابه

آش دوغ

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , ماست , نخود

دستور پخت

ته چین لوبیاسبز

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , زرشک , زعفران , لوبیا سبز , ماست , مرغ

دستور پخت

بریونی (بریانی) اصفهان

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر سفید , گوشت

دستور پخت

بادمجان پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت