میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • بادمجان دلمه= 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی= 500 گرم
  • پیاز متوسط= 2 عدد
  • سیر= 3 پر
  • تخم مرغ= 2 عدد
  • نمک و روغن= به مقدار کافی

دستور پخت

  • بادمجان را روی آتش کباب کرده(می توان آن را روی گاز کباب کرد) و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب له کنید.
  • پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید(مرتب هم بزنید زیرا ته می گیرد)
  • وقتی بادمجان سرخ شد، گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
  • تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.پس از بسته شدن تخم مرغ غذا آماده است.

موارد مشابه

ته چین گوشت

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

میگو پفکی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , روغن زیتون , شیر , میگو

دستور پخت

چامپا

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گشنیز , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت