پیتزا باگت
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- پنیر موزارلا= 1/2 فنجان خرد شده
- سس مارینارا =1 تا 2 قاشق غذاخوری
- باگت= 1عدد
- پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
- پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان
دستور پخت
- باگت را از عمودی به 2 قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).
- روی هر تکه 1یا 2قاشق سس پخش می کنیم.
- نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.
نکته:سس مارینارا یک سس ایتالیایی که متشکل از گوجه فرنگی ،سیر،پیازوسبزی معطر می باشد.
موارد مشابه
کوکو پاستا
مواد مورد نیاز:
پاستا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
فلفل دلمهای
,
نخود فرنگی
,
هویج
پیتزا مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
خمیر پیتزا
,
روغن زیتون
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
مرغ