پیتزا باگت

مناسب برای: شام , عصرانه , ناهار

زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • پنیر موزارلا= 1/2 فنجان خرد شده
  • سس مارینارا =1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • باگت= 1عدد
  • پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
  • پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان

دستور پخت

  • باگت را از عمودی به 2 قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).
  • روی هر تکه 1یا 2قاشق سس پخش می کنیم.
  • نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.

نکته:سس مارینارا یک سس ایتالیایی که متشکل از گوجه فرنگی ،سیر،پیازوسبزی معطر می باشد.

موارد مشابه

خوراک مکزیکی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ

دستور پخت

رولت مرغ با ژامبون و اسفناج

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر , تخم مرغ , مرغ

دستور پخت

کیک مرغ

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: پیازچه , خامه , کالباس , گردو , ماست , مرغ , نان تست

دستور پخت

ژیگو فرانسوی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت , لوبیا سبز , لوبیا سفید , نخود , هویج

دستور پخت