سیب زمینی پخته با سس قارچ و رزماری
دسته بندی:
خوراک
زمان کل: 1:35
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:05
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی پخته 4 عدد متوسط
- پیاز تکه تکه شده نصف یک پیاز متوسط
- سیرتکه شده 4 حبه
- قارچ تکه شده 2 فنجان
- آب جوش 1 فنجان
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- سبزیجات خشک شده 1 قاشق چای خوری
- رزماری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدارکافی
دستور پخت
- فر را روی 375 درجه روشن کنید تا گرم شود
- سیب زمین ها رو خوب بشوئید با چاقو روی آن چند ضربه بزنید و آنها را حدود یک ساعت بپزید
- قارچ را در آب جوش بخیسانید تا نرم شوند بعد خرد کنید
- پیازها را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید و مرتب به هم بزنید سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید
- سپس قارچها را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید
- بعد رب گوجه آب قارچ داغ ، سبزیجات خشک و رزماری اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و با نمک و فلفل آن را چاشنی دار کنید
- سیب زمینی های پخته را دو تکه کنید و با سس قارچ و پنیر آن را بپوشانید .
موارد مشابه
الفته (غذای لبنانی)
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
ارده
,
بادمجان
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
سیر
,
کدو
,
ماست
,
مرغ
,
نخود
,
هویج