کوله بادمجان

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: افطاری , شام

زمان کل: 1:0
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • بادمجان بستان ۱ عدد
  • نان خرد شده ۱ قاشق
  • پنیر رنده شده ۱ کاسه
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • نمک و فلفل
  • روغن مایع ۲ قاشق
  • نعناع برای تزیین
  • روغن مایع سرخ کردنی

دستور پخت

  • بادمجان بستان را یک درمیان پوست میکنیم و حلقه ای برش می زنیم در آب نمک بخاطر اینکه تلخیش گرفته شود می اندازیم مدتی بماند سپس شسته و خشک می کنیم و در روغن داغ هر دو طرف را سرخ می کنیم در دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آن برود.
  • در یک تابه دیگر در روغن گرم پیاز خرد شده را ریخته و سرخ می کنیم و گوجه فرنگی رنده شده نمک و فلفل ریخته تا جا بیفتد ( آبش را نکشد)
  • خرده های نان را هم در تابه یا در فر برشته کرده می ریزیم .
  • در ظرفی که بتوان رآن را فر گذاشت اول یک حلقه بادمجان سپس ۱ لایه سس گوجه فرنگی که درست کردیم رویش خرده های نان ریخته رویش هم پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم به همین شکل ۳ طبقه درست می کنیم در فر قرار می دهیم تا پنیرها طلایی و ذوب شود.

موارد مشابه

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پاستا , پنیر چدار , شیر خشک , کالباس , کلم بروکلی

دستور پخت

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پابریکا , پنیر موزارلا , جعفری , قارچ , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

مرغ بریان بدون فر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: مرغ , هویج

دستور پخت

میکس گرانولا

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , جو , روغن زیتون , شیر , عسل , کدو حلوایی , گردو

دستور پخت