املت تره فرنگی و اسفناج
دسته بندی:
املت
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- روغن مايع دو قاشق غذاخوري
- فلفل دلمه اي قرمز خرد شده يك عدد
- پودر زيره يك قاشق چايخوري
- تره فرنگي حلقه شده (ريز) سه عدد
- برگ كوچك اسفناج 150 گرم
- تخم مرغ درشت 5 تا 6 عدد
- ريحان و جعفري تازه خرد شده يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- پنير پيتزا رنده شده یک و نیم پيمانه (اختياري)
دستور پخت
- روغن را در تابه بزرگي حرارت داده و فلفل دلمه اي را به مدت پنج تا هفت دقيقه در آن سرخ كنيد. سپس زيره را به آن بيفزاييد.
- بعد از دو دقيقه تره فرنگي ها را در تابه بريزيد و در را آن ببنديد تا پنج دقيقه تفت خورده و نرم شوند. آن گاه مقداري نمك و فلفل روي تره فرنگي بپاشيد.
- اسفناج ها را به صورت درسته روي تره فرنگي بريزيد و در تابه را ببنديد تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقيقه مواد را هم بزنيد.
- تخم مرغ را به همراه نمك، فلفل، كمي زيره، ريحان و جعفري خرد شده در كاسه اي بريزيد و سپس آن ها را خوب هم بزنيد.
- مايه حاصله را روي مخلوط داخل تابه بريزيد و در تابه را ببنديد تا تخم مرغ با حرارت ملايم بپزد و سفت شود.
- در صورت تمايل پنير رنده شده را روي املت بپاشيد و آن را چند دقيقه در فر داغ بگذاريد تا پنير آب شده و كمي طلايي شود.