املت گل کلم
دسته بندی:
املت
زمان کل: 0:30
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ =2 عدد
- نمک =به مقدار دلخواه
- روغن = به مقدار لازم
- گل کلم کوچک = 1 عدد
دستور پخت
- گل کلم را در ربع فنجان آب بخار بپزید .
- وقتی که نرم شد گلهای کوچک آن را تکه تکه بکنید و در تخم مرغ همزده و نمک سوده کرده و در ماهی تابه سرخ نمائید .
- پس از اینکه همه گلها را سرخ کردید و در ظرف خالی کردید ، رویش عصاره لیموترش بریزید .
موارد مشابه
املت قارچ و ژامبون
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
خامه
,
قارچ
,
کالباس
میرزا قاسمی
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
تخم مرغ
,
گوجه فرنگی
املت ماهی سالمون دودى
مواد مورد نیاز:
پیازچه
,
تخم مرغ
,
خامه
,
کره
,
ماهی