کباب قشقایی

دسته بندی: کباب
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفند یک کیلو
  • پیازچه قرچ شده یک عدد
  • نان لواش دوتا سه عدد
  • روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را با پياز و 5-6 پيمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بياوريد.
  • كف گوشت را بگيريد، اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد، شعله را كم كنيد، در ديگ را ببنديد و 2 ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
  • در پايان پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و شعله را كمی زیاد كنيد؛
  • سپس برداريد و كنار بگذاريد.
  • يك پيمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، سپس با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد

موارد مشابه

کوفته کباب مخصوص

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , سیر , گشنیز , گوشت

دستور پخت

ژیگو گوساله

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت

دستور پخت

جوجه کباب تابه ای

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , کره , مرغ

دستور پخت

کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , بادمجان , سبزی , سیر , گردو

دستور پخت