کباب قشقایی
دسته بندی:
کباب
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفند یک کیلو
- پیازچه قرچ شده یک عدد
- نان لواش دوتا سه عدد
- روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- گوشت را با پياز و 5-6 پيمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بياوريد.
- كف گوشت را بگيريد، اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد، شعله را كم كنيد، در ديگ را ببنديد و 2 ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
- در پايان پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و شعله را كمی زیاد كنيد؛
- سپس برداريد و كنار بگذاريد.
- يك پيمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، سپس با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد