شیر برنج
موارد مورد نیاز
- برنج ۵/۰ لیوان
- شیر ۵ الی ۶ لیوان
- گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک ۵/۰ لیوان
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
دستور پخت
- برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود .
- در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید.
بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعضی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند. درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید.