کوکوی اسفناج

دسته بندی: کوکو و شامی

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • اسفناج پخته 300 گرم
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • تخم مرغ 2 عدد
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی
  • روغن 100گرم.

دستور پخت

  • در یک ظرف گود اسفناج پخته شده را خوب له میکنیم
  • سپس پیاز کوچک رنده میکنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه خوب هم میزنیم.
  • روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم .
  • بعد که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به صورت دلخواه برش داده و برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم تا کوکو آماده شود.

موارد مشابه

اسلایس سیب زمینی و ذرت

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: مواد مورد نياز:

دستور پخت

کتلت سویا با جعفری

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: پودر سوخاری , تخم مرغ , سویا , سیب زمینی

دستور پخت

کوکوی گل گلم

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , گل کلم

دستور پخت

کوفته بلغور و عدس

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , جعفری , روغن زیتون , زیره , عدس

دستور پخت