مطبل لبنانی
دسته بندی:
غذای ملل
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- بادنجان یک کیلوگرم
- ارده سه قاشق سوپخوری
- آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
- پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم
دستور پخت
- بادمجان را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوطکن بریزید.
- ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
- مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
- بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
- روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.