مطبل لبنانی

دسته بندی: غذای ملل
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بادنجان یک کیلوگرم
  • ارده سه قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
  • پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

دستور پخت

  • بادمجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.
  • ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
  • مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
  • بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
  • روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

موارد مشابه

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , پنیر پیتزا , ذرت , زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , مرغ

دستور پخت

شاک شوکا (ترکیه)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیب زمینی , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

کبه برنجی

دسته بندی: غذای محلی , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جعفری , سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , لپه , نخود

دستور پخت

خوراک گوشت آرژانتینی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , فلفل دلمه‌‌ای , کرفس , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده , لوبیا قرمز

دستور پخت