باقالی پلو با ماهیچه

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • 1000گرم برنج ایرانی
  • 500 گرم ماهیچه گوسفندی
  • 300 گرم شوید خشک
  • 400 گرم باقلا سبز ایرانی
  • (متوسط)یک عدد پیاز سرخ شده
  • یک قاشق چای خوری زعفران
  • یک فنجان روغن هسته انگور(روغن مایع)
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

دستور پخت

  • چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
  • شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.
  • برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.
  • زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

موارد مشابه

پلو بریانی (هرمزگانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سیب زمینی , گوشت , نخود

دستور پخت

هویج پلو با تن ماهی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی , سیب زمینی , هویج

دستور پخت

آجیل پلو مخصوص

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , برنج , پسته , کره , کشمش , گردو , مرغ

دستور پخت

پلوی سه رنگ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی پلو , سیب زمینی , کلم , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت