خوراک باقلا بادمجان (یونانی)
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- باقالی 250 گرم
- کنسرو گوجه فرنگی 840 گرم
- سیب زمینی 1 عدد
- برنج دانه بلند 2 پیمانه
- کدو سبز 1 عدد
- بادمجان 1 عدد
- فلفل قرمز 1 عدد
- پیاز قرمز 2 عدد بزرگ
- پنیر فتا 120 گرم
- زیتون سیاه بدون هسته 24 عدد
- روغن زیتون بودار 5 قاشق غذاخوری
- سیرریز شده (یا له شده) 6 حبه
- جعفری برگ پهن تازه ریز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ یا سبزیجات 2 پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
دستور پخت
- پیاز قرمز، فلفل قرمز و کدوسبز را نگینی خرد کنید؛ بادمجان و سیب زمینی را به مکعبهای کوچکی خرد کنیدو باقالی را پخته با آب سرد آب بکشید و پوستش را جدا کنید.
- سه قاشق غذا خوری از روغن را در تابهای بزرگ گرم کنید. پیازها را به مدت 10 دقیقه با حرارت نسبتا کم تفت دهید. هر از گاهی هم بزنید.
- فلفل قرمز، بادمجان و کدو سبزخرد شده را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
- سپس سیب زمینی، سیر و آویشن را در صورت تمایل اضافه کرده و 1 دقیقه بپزید.
- کنسرو گوجه فرنگی ( یا گوجه فرنگی پویت گرفته)، عصاره مرغ یا سبزیجات و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. آن را به نقطه جوش رسانده و شعله را کم کنید. به مدت 20 دقیقه بدون در بگذارید بپزد.
- در حالی که خوروش آهسته میجوشد، برنج را دم کنید.
- باقلاهای پخته شده و پوست کنده، جعفری و زیتون را بعد از 20 دقیقه به خورش اضافه کرده، در آن را گذاشته و 10 دقیقه بپزید.
- آن را از روی حرارت برداشته و 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
- خورش را روی برنج ریخته، روی آن پنیر فتا خرد شده قرار داده و سرو کنید.
- این غذا را میتوانید با برنج ، بلغور یا نان سرو کنید.
موارد مشابه
سوپ جو با شیر و هویج
مواد مورد نیاز:
جو
,
خامه
,
سس سفید
,
سیب زمینی
,
شیر
,
عصاره مرغ
,
هویج
فیش استراگانف
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تن ماهی
,
شیر