پلو پرده ای اسفناج با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 2:0
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • نصف یک سینه مرغ
  • زرشک نصف پیمانه تفت داده شده
  • کره و روغن حیوانی
  • زعفران دم کرده
  • آلو بخارا بدون هسته 200 گرم
  • نمک و فلفل و ادویه
  • اسفناج سرخ شده نیم کیلو
  • بادام خلال شده که قبلا کمی تفت داده شده
  • پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ
  • برنج 4 پیمانه (نکات مفید در مورد برنج و چلو و کته در سفره خونه )
  • در صورت تمایل یک پیمانه کشمش بیدانه
  • لواش آماده یوفکا مثلثی 6 تا 8 ورق
  • قالب سیلیکونی گرد ( این قالب ها هم برای قرار دادن در فر مناسبند و هم برای فریزر : دسرها )
  • لواش آماده یوفکا سه گوش 6 تا 8 ورق
  • بادام درسته پوست گرفته و نگرفته برای تزیین

دستور پخت

  • برنج را از قبل با نمک خیس کنید .دو عدد پیاز درشت را با روغن پیازداغ درست کنید و سپس سینه مرغ را با کمی زعفران در آن تفت داده و آلو را اضافه کنید و با یک لیوان آب بذارید بپزد تا آبش تمام شود .
  • میتوان از آلو صرفنظر یا مقدارش را کمتر کرد .در صورت استفاده از کشمش آنرا شسته و آبکش کرده و با کمی روغن مانند زرشک تفت دهید و خاموش کنید و سپس هنگام دم کردن به برنج اضافه کنید .
  • اسفناج خرد شده را با کمی روغن تفت داده و بگذارید با بخار بپزد .
  • پس از پختن مرغ تمام گوشت آن را ریش کنید .
  • زرشک را جداگانه با کمی روغن تفت داده و با کمی شکر و چند قاشق آب روی حرارت ملایم بگذارید و در ظرف را بگذارید تا زرشک ها نرم شود .سپس زرشک را با گوشت مخلوط کنید .
  • فر را روشن کنید . برنج را پخته وآبکش کنید . سپس داخل قالب مناسب را چرب کرده و یا از اسپری روغن استفاده کنید و سپس از بادام پوست گرفته و پوست نگرفته که قبلا خیس کرده اید تا نرم شود , در جای جای آن قرار دهید.
  • سپس لواش ها را پشت و رو با قلم مو و کمی زعفران دم کرده یا گل رنگ زعفرانی دم شده چرب کرده و داخل ظرف دور تا دور پهن کنید .
  • کمی از برنج که زنده تر از معمول پخته و کمی از مایه مرغ , زرشک که آبدار نباشد و کمی از اسفناج و کمی بادام خلال تفت داده شده به ترتیب لایه به لایه داخل قالب بریزید و سپس لواش ها را روی برنج بکشید و با قلم مو روی لواشها را چرب کنید و سپس روی قالب را با کاغذ آلومینیم بپوشانید .
  • در فر داغ که با درجه 180 تنظیم شده به مدت یک ساعت و نیم بپزید .
  • در انتها کاغذ را بردارید و اجازه دهید رویه لواش ها هم کمی طلایی شود .

بهترین کار اینه که پس از وارونه کردن این پلو بدون قالب کمی دیگه پلو رو زیر گریل فر قرار بدید که کاملا به حد دلخواه برشته و خوش رنگ بشه .

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

نخود پلو با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زعفران , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

ته چین آلو اسفناج با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , اسفناج , برنج , تخم مرغ , زعفران , کره , ماست , مرغ

دستور پخت

ته چین آلبالو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , تخم مرغ , زعفران , شکر , کره , گوشت چرخ‌کرده , ماست

دستور پخت