کشک بادمجون با گوشت
دسته بندی:
خوراک
مناسب برای:
شام
زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- بادنجان متوسط= 8 عدد
- کشک غلیظ= 2 فنجان
- گردوی چرخ کرده= یک فنجان
- نعناع داغ= 2 قاشق سوپخوری
- سیر داغ =3 قاشق سوپخوری
- گوشت چرخ کرده= 150 گرم
- روغن= به مقدار کافی
- زردچوبه= یک قاشق چایخوری
- پیاز رنده شده =یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل =به قدر لازم
دستور پخت
- بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم.
- کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند.
- پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم.
- نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود.
- کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم.
- یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.
موارد مشابه
خوراک میگو و قارچ
مواد مورد نیاز:
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده
,
میگو