املت بادمجون
دسته بندی:
املت
زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- بادمجون درشت= 1 عدد
- سیب زمینی درشت مکعبی ریز شده= 1 عدد
- پیاز ریز شده= 1عدد
- قارچ= 5 تا 6 عدد
- تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
- آرد= 2 ق.غ
- نمک و فلفل و زردچوبه
دستور پخت
- ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و مکعبی ریز کنید و نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود ... سپس آنها را بشویید و آب آنرا با دستمال تمیز بگیرید .
- پیاز را ریز کرده با کمی روغن تفت دهید . سپس پیازها را از تابه خارج کرده و در همان روغن سیب زمینی های مکعبی شده را تفت دهید و بعد بادمجانها را در همان تابه تفت دهید و آنها را نیز بیرون آورده در تابه داغ قارچهای حلقه شده را تفت دهید تا آبش کشیده شود .
- تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید .
- در یک کاسه تخم مرغها را شکسته و به آن آرد و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب بهم بزنید و روی مواد مخلوط شده در تابه داغ بریزید و اجازه دهید تا یک طرف املت سرخ شود و سپس آنرا بچرخانید تا طرف دوم آن نیز سرخ شود .
موارد مشابه
میرزا قاسمی
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
تخم مرغ
,
گوجه فرنگی
املت تنماهی
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
گوجه فرنگی