املت بادمجون

دسته بندی: املت
مناسب برای: شام , صبحانه

زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • بادمجون درشت= 1 عدد
  • سیب زمینی درشت مکعبی ریز شده= 1 عدد
  • پیاز ریز شده= 1عدد
  • قارچ= 5 تا 6 عدد
  • تخم مرغ= 4 تا 5 عدد
  • آرد= 2 ق.غ
  • نمک و فلفل و زردچوبه

دستور پخت

  • ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و مکعبی ریز کنید و نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود ... سپس آنها را بشویید و آب آنرا با دستمال تمیز بگیرید .
  • پیاز را ریز کرده با کمی روغن تفت دهید . سپس پیازها را از تابه خارج کرده و در همان روغن سیب زمینی های مکعبی شده را تفت دهید و بعد بادمجانها را در همان تابه تفت دهید و آنها را نیز بیرون آورده در تابه داغ قارچهای حلقه شده را تفت دهید تا آبش کشیده شود .
  • تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید .
  • در یک کاسه تخم مرغها را شکسته و به آن آرد و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب بهم بزنید و روی مواد مخلوط شده در تابه داغ بریزید و اجازه دهید تا یک طرف املت سرخ شود و سپس آنرا بچرخانید تا طرف دوم آن نیز سرخ شود .

موارد مشابه

املت گل کلم

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گل کلم

دستور پخت

املت کالباس دودی

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کالباس , کره

دستور پخت

املت فرانسوی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , تخم مرغ , ترخون , خامه

دستور پخت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ

دستور پخت