کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی )

دسته بندی: کباب
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:15
تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • گوشت فیله مرغ 300 گرم
  • قارچ ورقه شده 200 گرم
  • پیاز خرد شده 2 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده 2 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد.
  • سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
  • در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید.
  • نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید

موارد مشابه

کباب دو رنگ چوبی

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گوجه ‌فرنگی , گوشت , مرغ

دستور پخت

جوجه کباب تابه ای

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , کره , مرغ

دستور پخت

کباب پلو

دسته بندی: پلو , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جعفری , فلفل دلمه‌‌ای , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

ژیگو گوساله

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت

دستور پخت