آش دوغ کردی

مناسب برای: میان وعده , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • گشنیز 200گرم
  • تره 200گرم
  • نعنا 100-گرم
  • نخود 1ویک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم .
  • نیم برنج 1لیوان 45 دقیقه قبل خیس میکنیم
  • دوغ محلی نیم کیلو
  • ماست چکیده یک کاسه
  • 2عددتخم مرغ
  • نمک وفلفل
  • سیر دو بوته

دستور پخت

  • دوغ وماست را در 1لیتر آب حل کرده وبعد روی حرارت میگذاریم
  • دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم تا دوغ و ماست نبرد
  • کم کم به هم میزنیم وسپس سبزیها رو که درشت ساتوری کردیم اضافه می کنیم
  • بعد نخود را اضافه کرده و رو حرارت ملایم میگذاریم هم میزنیم تا ته نگیرد
  • ودرآخر نمک وفلفل را اضافه میکنیم
  • این آش 45 دقیقه ای آماده میشود فقط باید مرتب هم زد.
  • بعد سیرها را پوست گرفته رنده کرده وبعد سرخ کرده درآخرموقع سرو استفاده میکنیم.

موارد مشابه

مرغ شکم پر

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: زرشک , فلفل دلمه‌‌ای , کشمش , گردو , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت

آش دوغ کردی

مناسب برای وعده: میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , سبزی , سیر , ماست , نخود

دستور پخت

کمه جوش(ماست جوش)خراسانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کمه , گوجه ‌فرنگی , ماست چکیده

دستور پخت

آش غوره

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی آش , عدس , غوره , گوشت , لوبیا چیتی , ماش , نخود

دستور پخت