دمپخت گوجه
زمان کل: 2:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:15
موارد مورد نیاز
- برنج ایرانی: 2 پیمانه
- گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد
- مرغ: 250 گرم
- پیاز: یک عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- روغن:3 قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- آب : یک کاسه
دستور پخت
- ابتدا مرغ را خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم (بهتر است شعله گاز زیاد باشد)
- سپس مرغ ها برداشته و شعله گاز را کم نموده و در روغن باقی مانده پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم .
- نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه و کمی تفت می دهیم بعد گوجه ها را به آنها اضافه میکنیم صبر میکنیم کمی بجوشد وقتی گوجه ها نرم شدند رب را اضافه نموده و هم میزنیم .
- سپس مرغ های سرخ شده را اضافه کرده و آب را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا با شعله زیاد به جوش آید
- سپس برنج را که از فبل خیس کرده ایم را به آن اضافه نموده و میگذاریم که آب برنج کم شده و برنج آماده دم کردن شود بعد دم کنی و سر طرف را روی ظرف گذاشته و میگذاریم با شعله ملایم 3 ربع دم بکشد.