خورش به

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفندي 500 گرم
  • آلو خورشي 200 گرم
  • بِه 300 گرم
  • روغن مايع 100 گرم
  • لپه 150 گرم
  • پياز سرخ‌شده يك پيمانه
  • شكر دو قاشق سوپخوري
  • رب گوجه‌فرنگي 100 گرم
  • نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا گوشت خردكرده را خوب مي‌شوييم و با مقداري روغن مايع همراه با پياز داغ تفت مي‌دهيم،
  • سپس لپه را داخل آن به مقدار سه دقيقه حرارت مي‌دهيم و رب و ادويه‌ را اضافه مي‌كنيم.
  • مي‌گذاريم با حرارت ملايم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوي خيس شده را نيز به مواد مي‌افزاييم تا زماني كه خوب بپزد.
  • شكر و آبليمورا اضافه نمیوده و به مدت يك ربع آرام مي‌جوشانيم تا طعم آلو و آبليمو داخل خورش برود
  • سپس سرو مي‌كنيم.

موارد مشابه

خورشت میگو ساده

دسته بندی: خورشت , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , میگو

دستور پخت

کشک کدو

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کدو , کشک , گردو , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

بریان (اصفهان)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: دارچین , گوشت

دستور پخت

آش جو

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , عدس , کشک , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت