آش غوره

مناسب برای: شام , عصرانه , ناهار

زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 10

موارد مورد نیاز

  • آب غوره یک لیوان
  • خرده برنج 700گرم
  • سبزی آش به میزان دلخواه
  • حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...) 350 گرم
  • گوشت 300 گرم
  • ادویه جات به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • پیاز یا سیر به میزان لازم
  • نعنا خشک پودر شده یک قاشق سوپ خوری

دستور پخت

  • ابتدا برنج را آبکش کرده و آنرا روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه میکنیم .
  • گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه می کنیم .
  • سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه می کنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو می نماییم .

موارد مشابه

سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پنیر پارمسان , روغن زیتون , عصاره مرغ , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

آش دوغ

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , ماست , نخود

دستور پخت

خوراک باقلا بادمجان (یونانی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , باقالی , برنج , پنیر فتا , جعفری , روغن زیتون , زیتون , سیب زمینی , عصاره سبزیجات , کدو , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

آش گوشت و بلغور

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سبزی آش , عدس , کشک , گوشت , لوبیا قرمز , نخود

دستور پخت