نازخاتون(شیراز)
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- بادمجان کوچک= 6 عدد
- پیاز رنده شده =2 قاشق سوپ خوری
- نعناع خشک = 1 قاشق مربا خوری
- آبغوره = 1 دوم فنجان
- نمک و فلفل = به مقدار لازم
دستور پخت
- بادمجان را کباب کرده و پوست آن را گرفته و سپس خوب خرد کنید.
- آبغوره را به بادمجان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- نعناع و پیاز رنده شده را اضافه کرده،بهم بزنید.
- وقتی که پخته شد نمک و فلفل را روی نازخاتون بریزید.
این دسر را بیشتر محلی ها به درون کاسه می ریزند و می خورند ولی شما می توانید آن را درون لیوان بریزید و میل کنید.این دسری بسیار خوش مزه است و توصیه می شود.
موارد مشابه
قوروت (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
کشک
,
گردو
پنکیک ساده
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
شیر
خوراک بامیه
مواد مورد نیاز:
بامیه
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی