مطبل لبنانی

دسته بندی: غذای ملل
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بادنجان یک کیلوگرم
  • ارده سه قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
  • پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

دستور پخت

  • بادمجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.
  • ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
  • مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
  • بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
  • روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

موارد مشابه

الفته (غذای لبنانی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: ارده , بادمجان , جعفری , سیب زمینی , سیر , کدو , ماست , مرغ , نخود , هویج

دستور پخت

چیکن استروگانوف

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تره فرنگی , خامه , سیر , عصاره مرغ , مرغ

دستور پخت

بیلمینی(سوپ راویولی)

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , عصاره مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

ژیگو فرانسوی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت , لوبیا سبز , لوبیا سفید , نخود , هویج

دستور پخت