الفته (غذای لبنانی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای: شام

زمان کل: 2:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • سینه مرغ آب پز شده 1 عدد
  • كدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج از هر كدام 2 عدد
  • نخود پخته شده 1 لیوان
  • جعفری ریز شده نصف لیوان
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • نمك و فلفل و زردچوبه كمی
  • نان عربی خرد شده و سرخ شده یکی و نصفی لیوان
  • ماست 2 لیوان
  • سیر رنده شده نرم 2 حبه
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  • كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست كنده به صورت مكعبی شكل كوچك خرد كنید، سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ كنید.
  • پیاز رنده شده را در كمی روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده به پیاز اضافه نمایید.
  • كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی
  • به مواد كمی ادویه اضافه كرده و بگذارید قطعات مرغ كمی سرخ و طلایی رنگ شود.
  • كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط كرده، در ظرف پیركسی ریخته، به طوری كه سطح ظرف را به صورت یكنواخت پُر كند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یكنواخت بریزید.
  • روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید (می توانید از كنسرو نخود نیز استفاده كنید).
  • تمام مواد لازم برای سُس را با هم مخلوط كرده، روی سطح مواد ریخته، سپس روی آن ها جعفری خرد شده بپاشید.
  • در آخر، روی سطح مواد، نان عربی را كه به صورت مكعبی خرد كرده و در كمی روغن سرخ كرده اید، بریزید.

موارد مشابه

چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ

دستور پخت

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت

کوئی کاکا

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد برنج , تخم مرغ , شیر , کدو حلوایی , گردو

دستور پخت