بیلمینی(سوپ راویولی)

مناسب برای: پیش غذا , شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:45

موارد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • آرد
  • آب
  • گالینابلانکا 2 عدد یا سوپ مرغ 4 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  • ابتدا با آرد و آب خمیری درست می کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
  • گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
  • سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه ی مرغ رو با پیاز بپزید یا 4 لیوان آب رو با 2 تا عصاره ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
  • گوشت رو به اندازه ی گلوله های کوچیک اندازه ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه ی گلوله های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید،گلوله های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد،2 گوشه ی نیم دایره ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
  • وقتی سوپ به جوش اومد راویولی ها رو توی سوپ بندازید و 30 دقیقه اجازه بدید تا بپزد

این غذا برخلاف بقیه سوپ ها با سرکه و فلفل سرو میشه

موارد مشابه

ژیگو فرانسوی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت , لوبیا سبز , لوبیا سفید , نخود , هویج

دستور پخت

رولت مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: سبزی , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت

سوپ ماکارونی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: کرفس , ماکارونی , مرغ , هویج

دستور پخت

مطبل لبنانی

دسته بندی: غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: ارده , بادمجان

دستور پخت