پلو پرده ای اسفناج با مرغ
دسته بندی:
پلو
زمان کل: 2:0
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- نصف یک سینه مرغ
- زرشک نصف پیمانه تفت داده شده
- کره و روغن حیوانی
- زعفران دم کرده
- آلو بخارا بدون هسته 200 گرم
- نمک و فلفل و ادویه
- اسفناج سرخ شده نیم کیلو
- بادام خلال شده که قبلا کمی تفت داده شده
- پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ
- برنج 4 پیمانه (نکات مفید در مورد برنج و چلو و کته در سفره خونه )
- در صورت تمایل یک پیمانه کشمش بیدانه
- لواش آماده یوفکا مثلثی 6 تا 8 ورق
- قالب سیلیکونی گرد ( این قالب ها هم برای قرار دادن در فر مناسبند و هم برای فریزر : دسرها )
- لواش آماده یوفکا سه گوش 6 تا 8 ورق
- بادام درسته پوست گرفته و نگرفته برای تزیین
دستور پخت
- برنج را از قبل با نمک خیس کنید .دو عدد پیاز درشت را با روغن پیازداغ درست کنید و سپس سینه مرغ را با کمی زعفران در آن تفت داده و آلو را اضافه کنید و با یک لیوان آب بذارید بپزد تا آبش تمام شود .
- میتوان از آلو صرفنظر یا مقدارش را کمتر کرد .در صورت استفاده از کشمش آنرا شسته و آبکش کرده و با کمی روغن مانند زرشک تفت دهید و خاموش کنید و سپس هنگام دم کردن به برنج اضافه کنید .
- اسفناج خرد شده را با کمی روغن تفت داده و بگذارید با بخار بپزد .
- پس از پختن مرغ تمام گوشت آن را ریش کنید .
- زرشک را جداگانه با کمی روغن تفت داده و با کمی شکر و چند قاشق آب روی حرارت ملایم بگذارید و در ظرف را بگذارید تا زرشک ها نرم شود .سپس زرشک را با گوشت مخلوط کنید .
- فر را روشن کنید . برنج را پخته وآبکش کنید . سپس داخل قالب مناسب را چرب کرده و یا از اسپری روغن استفاده کنید و سپس از بادام پوست گرفته و پوست نگرفته که قبلا خیس کرده اید تا نرم شود , در جای جای آن قرار دهید.
- سپس لواش ها را پشت و رو با قلم مو و کمی زعفران دم کرده یا گل رنگ زعفرانی دم شده چرب کرده و داخل ظرف دور تا دور پهن کنید .
- کمی از برنج که زنده تر از معمول پخته و کمی از مایه مرغ , زرشک که آبدار نباشد و کمی از اسفناج و کمی بادام خلال تفت داده شده به ترتیب لایه به لایه داخل قالب بریزید و سپس لواش ها را روی برنج بکشید و با قلم مو روی لواشها را چرب کنید و سپس روی قالب را با کاغذ آلومینیم بپوشانید .
- در فر داغ که با درجه 180 تنظیم شده به مدت یک ساعت و نیم بپزید .
- در انتها کاغذ را بردارید و اجازه دهید رویه لواش ها هم کمی طلایی شود .
بهترین کار اینه که پس از وارونه کردن این پلو بدون قالب کمی دیگه پلو رو زیر گریل فر قرار بدید که کاملا به حد دلخواه برشته و خوش رنگ بشه .
موارد مشابه
مجبوس با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
پلو میگو جنوبی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تمر هندی
,
سیر
,
گشنیز
,
میگو
هویج پلو با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
هویج