ته چین گوشت

مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 6:00
زمان پخت: 5:00
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفندی به اندازه لازم
  • برنج 4پیمانه
  • پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
  • کشمش به دلخواه
  • مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
  • پودر زیره سبز 1قاشق
  • زرد چوبه نصف قاشق
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سماغ نصف قاشق
  • پودر پیاز نصف قاشق

دستور پخت

  • ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
  • سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
  • پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه 1دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
  • سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
  • گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
  • باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
  • بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
  • کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.

موارد مشابه

آلبالو پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کلم پلو (شیرازی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , برنج , سبزی , کلم قمری , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

لپه پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گوشت , لپه

دستور پخت