خورش ماست3 (اصفهانی)


زمان کل: 1:45
زمان پخت: 1:15
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
  • ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
  • شکر 1 پیمانه سرخالی
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • آب 2 تا 3 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
  • خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)

دستور پخت

  • گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید.
  • استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).
  • زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
  • مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
  • اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
  • حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.
  • خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

نکات:
1-بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
2- این خورش سرد سرو می شود.
3- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

موارد مشابه

خورش مرغ با ذرت

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پابریکا , جعفری , ذرت , فلفل دلمه‌‌ای , مرغ

دستور پخت

آش ماست (آذربایجان)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گندم , ماست , هویج

دستور پخت

خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت

خورش چاقاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت