انار پلو مخصوص شب یلدا

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • برنج: 2 پیمانه
  • انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
  • خلال پسته: یک سوم پیمانه
  • گشنیز تازه خرد شده: 1 پیمانه
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق مربا خوری
  • کشمش پلویی: نصف پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم

دستور پخت

  • برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید .
  • مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
  • هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

موارد مشابه

چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

آلبالو پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلبالو , برنج , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

مجبوس با تن ماهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت