ته چین آلو اسفناج با مرغ
دسته بندی:
پلو
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- مرغ 200 گرم
- پیاز یک عدد
- اسفناج 700 گرم
- آلو هفت عدد
- تخممرغ چهار عدد
- ماست یک پیمانه
- زعفران دمکشیده 1/4 پیمانه
- کره 150 گرم
- روغن مایع چهار قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور پخت
- برنج را خیس میکنیم.
- مرغ را با پیاز میپزیم.
- اسفناجها را خرد کرده، روی حرارت میگذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ میکنیم.
- تخممرغها را زده نمک، فلفلسیاه، زعفران دمکرده و کره آبکرده را به آن اضافه میکنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
- آلوها را از قبل خیس کرده، گوشت آن را از هسته جدا و کنار میگذاریم.
- استخوانهای مرغ پخته را جدا کرده و گوشت آن را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم.
- برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
- سس ماست و تخممرغ را به سه قسمت تقسیم کرده یک قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبکش شده مخلوط میکنیم.
- ظرف پیرکس یا تفلون را چرب کرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف میکنیم و بعد از اسفناج آلوها را ریخته و مقداری برنج روی آن میریزیم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغها را روی برنج ریخته و مرتب میکنیم
- در مرحله آخر باقیمانده برنج را ریخته و با پشت قاشق به برنج فشار میآوریم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روی برنج میریزیم.
- روی ظرف را با فویل میپوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود میآوریم آنگاه ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل روی حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت یک تا یک ساعت و نیم میگذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده در یک سینی برمیگردانیم و با یک چاقوی تیز برش میزنی
موارد مشابه
هویج پلو با تن ماهی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
هویج
ته چین گوشت
مواد مورد نیاز:
برنج
,
کشمش
,
گوشت