برنج لقمه ای
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:45
موارد مورد نیاز
- برنج : یک پیمانه
- آب : دو پیمانه
- نمک : یک قاشق چایخوری
- روغن : یک قاشق سوپخوری
- ماست : دو قاشق سوپخوری
- سیبزمینی آبپز شده : سه عدد
- تخممرغ : یک عدد
- پیاز خلال شده: یک عدد
- فلفل دلمهای رنگی : نصفه
- فیله مرغ : سه عدد
- هویج خلال شده : یک عدد بزرگ
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- روغن : به میزان لازم
- آب لیمو: به میزان لازم
دستور پخت
- یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.
- قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.
- درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.
- برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیبزمینیهایی را که آبپز کردهاید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.
- یک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سیبزمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.
- ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.
- دلیل چیدن سیبزمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایقها است که این قایقها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آنها تغییر رنگ ندهد.
- لقمههای قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
- میتوان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابهای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمهای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
- فیلههای مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتیمتری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
موارد مشابه
ته چین مرغ
مواد مورد نیاز:
برنج
,
زرشک
,
کشمش
,
مرغ