ته چین گوشت و سبزیجات
دسته بندی:
پلو
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- گوشت 250 گرم
- برنج 3 پیمانه
- سبزی خردشده 3 پیمانه (تره،جعفری و شوید)
- تخم مرغ 5 عدد
- ماست چکیده1 پیمانه
- زعفران 1 قاشق مرباخوری.
دستور پخت
- ابتدا سبزی را با کمک آسیاب سبزی خورد کن آکا کاملا ریز خورد میکنیم
- گوشت خرد شده را با یک عدد پیاز وکمی نمک و فلفل می پزیم. به طوری که یک استکان کوچک آب داشته باشد.
- برنج را جداگانه آبکش می کنیم.
- زعفران را در کمی آب جوش دم کرده، سپس تخم مرغها را در آن شکسته و ماست و سبزی را نیز اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
- مقداری از برنج را نیز به مخلوط اضافه میکنیم.
- کف تابه را با کمی روغن چرب میکنیم وبا شعله ملایم حرارت می دهیم.
- وقتی تابه داغ شد، ابتدا کمی از مخلوط را کف تابه ریخته و گوشت پخته شده را روی آن می چینیم و سپس بقیه مواد و نهایتاً بقیه برنج را ریخته و مقدار آب گوشت باقی مانده را روی کل مواد می ریزیم و سپس با شعله کم گاز می گذاریم خوب دم بکشد.
- زمانی که مواد خود را کاملاْْ گرفت می توانید تابه را روی گاز برگردانید (البته بهتر است قبل از برگرداندن تابه، داخل درب را با مقدار کمی کره چرب کنید).
- اکنون با باز کردن درب تابه میزان برشته شدن غذا را بررسی کنید. چنانچه کمتر از میزان دلخواه شماست دوباره آن را به طرف قبل برگردانید و بدین ترتیب می توانید میزان برشته شدن هر دو طرف را در حد دلخواه تعیین کنید. توجه داشته باشید که در مورد ته چین و انواع کوکو طرفی از غذا که در کف اصلی تابه قرار گرفته، بدلیل آنکه دقیقاْ شکل ظرف را به خود گفته است، روی غذا محسوب می شود!
نکته : توجه داشته باشید که در مورد ته چین و انواع کوکو طرفی از غذا که در کف اصلی تابه قرار گرفته، بدلیل آنکه دقیقاْ شکل ظرف را به خود گفته است، روی غذا محسوب می شود!