ته چین مرغ
زمان کل: 2:30
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 1:30
موارد مورد نیاز
- سینه و ران مرغ به تعدادلازم
- پیاز 3 عدد متوسط
- آبلیمو 3 ق غذاخوری
- فلفل قرمز و نمک و زعفران به مقدار لازم
- برنج 5 پیمانه
- گلاب یک ق غذا خوری
- کشمش و زرشک به مقدار لازم برای میانه پلو
دستور پخت
- ابتدا سینه و ران مرغ را به صورت خام به مدت حداقل یک ساعت در پیاز و نمک و فلفل و ابلیمو میخوابانیم.
- برنج را آبکش میکنیم و سپس کف قابلمه را بعد از داغ شدن روغن مقداری زعفران و گلاب میریزیم سپس مرغها را میچینیم.من از پیازها هم لابلای مرغها استفاره میکنم چون عطر و طعم غذا رو بهتر میکنه.
- نصف برنج هارو به صورت صاف میریزیم روع مرغها به صورتی که به دیواره بچسبن. یک لایه زرشک و کشمش روی برنج ها میریزیم و مابقی برنج رو هم به همان صورت میریزیم و میگذاریم حداقل یک ساعت دم بکشد.
اگر در قابلمه چدن طبخ شود به دلیل اینکه زمان بیشتری میتوان برای پخته شدن کامل مرغ ها صرف شود مناسب تر است
موارد مشابه
کلم پلو (شیرازی)
مواد مورد نیاز:
آرد نخودچی
,
برنج
,
سبزی
,
کلم قمری
,
گوشت چرخکرده
آبگوشت کشک (ملایر)
مواد مورد نیاز:
برشتوک
,
برنج
,
چغندر
,
کشک
,
گوشت
,
لپه
قوروت (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
کشک
,
گردو