ته چین لوبیاسبز
دسته بندی:
پلو
کالری: 1800
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- برنج/۳لیوان
- سینه مرغ پخته/۳۰۰گرم
- تخم مرغ/۴عدد
- ماست کم چرب/۱لیوان
- لوبیاسبز/۵/۱لیوان
- مرزه و ترخان/۱لیوان
- پیاز/۱عدد
- روغن کانولا/۳قاشق غذاخوری
- زرشک/۱لیوان
- زعفران دم شده/به میزان دلخواه
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه /به میزان دلخواه
دستور پخت
- ابتدا پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده اید به آن اضافه کنید.
- در مرحله بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را بیفزایید و زرشک را نیز در این مخلوط بریزید.
- بعد از چند دقیقه حرارت دادن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.به این ترتیب مایه داخل ته چین آماده خواهد شد.
- از طرف دیگر، برنج را آبکش کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم مرغ و زعفران آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در مرحله آخر، در تابه ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید.
- سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید.
- سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.