میگو پلو

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • برنج: 1 و نیم پیمانه
  • میگو پاک شده: 300گرم
  • سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (یه دسته)
  • پیاز: 1 دونه بزرگ
  • سیر: 5 حبه (یا کمتر اگه دوست داربن)
  • زعفران
  • نمک، فلفل
  • پودر زنجبیل
  • ادویه کاری و تخم گشنیز (اگه خیلی تند و تیز نمی خواین بشه نریزین)

دستور پخت

  • پیاز رو ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن (یا روغن زیتون ) با کمی زردچوب تفت دهید.
  • سبزی ها رو که باید گشنیزش بیشتر باشه تا شنبلیله تلخش نکنه، ریز کنید و بریزید توش و بگذارید تفت بخوره....
  • میگوهای تمیز شده رو هم توش بریزید و نمک و فلفل بزنید
  • کمی پودر زنجبیل با 1 قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید ....
  • 7- 8 دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
  • برنج رو آبکش کنید و کف دیگ رو روغن بریزید و سیب زمینی بگذارید یکی دو کفگیر برنج ریخته و موادم رو روش بریزید و دوباره برنج و .......
  • تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.
  • زیر دیگ رو روشن کرده و حرارت رو متوسط کنید تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کنید... اگه لازم بود آب و روغن بدین روش
  • پلوی خوشمزه تون آماده ست. با سبزی خوردن و ترشی محشره.

موارد مشابه

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , تن ماهی , سیب زمینی

دستور پخت

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

نخود پلو با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زعفران , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

ته چین آلو اسفناج با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , اسفناج , برنج , تخم مرغ , زعفران , کره , ماست , مرغ

دستور پخت