آش ترخینه (کردی)
تعداد نفرات: 5
موارد مورد نیاز
- ترخينه=چهار پيمانه
- پياز=يک عدد بزرگ
- روغن=کمي براي سرخ کردن پياز
- سبزي اش=نيم کيلو
- عدس=دو پيمانه
- نمک, زرد چوبه ,فلفل سياه=به ميزان لازم
- کشک و نعنا و سير داغ=در صورت تمايل
دستور پخت
- عدس را جداگانه پخته و كنار مي گذاريم.
- ترخينه را در ظرفي جداگانه ريخته و رويش آب سرد ریخته تا دانه هاي بهم چسبيده از هم جدا شوند.
- در قابلمه اي که براي طبخ آش در نظر گرفتيم پياز را خرد کرده و با روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود.
- کمي زردچوبه به آن اضافه مي كنيم .ترخينه را همراه با آب و سبزي آش و نمک و فلفل سیاه به پياز داغ اضافه مي كنيم.
- شعله را ملايم مي كنيم تا سبزي آش جا بييفتد.سپس عدس پخته شده را اضافه مي كنيم و مي گذاريم آش جا بييفتد.
- در هنگام سرو کردن ميتواند روي آش را با کشک پياز داغ ,نعنا داغ, سير داغ و کشک تزيين کنيد.
موارد مشابه
سوپ ماهی زعفرانی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تره فرنگی
,
جعفری
,
خامه
,
کره
,
گوجه فرنگی
,
ماهی
,
هویج
سوپ قارچ با سبزیجات
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
پودر جوانه گندم
,
جعفری
,
جو
,
سیب زمینی
,
شیر
,
قارچ
,
کدو
,
هویج
سوپ شیر (جو و قارچ)
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
مرغ
,
هویج