املت قارچ و ژامبون

مناسب برای: پیش غذا , شام , صبحانه

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • تخم مرغ 2عدد
  • پیاز 1عدد متوسط
  • قارچ 10عدد (بسته به ذایقه)
  • ژامبون 4_5ورق
  • پنیر پیتزا کمی
  • خامه یک قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده یک. قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل آویشن ب میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و سر تفت میدهیم.
  • قارچها را هم بصورت جداگانه میپزیم سپس به پیازها می افزاییم .
  • بعد ژامبونهای نگینی شده را اضافه میکنیم و خامه را اضافه میکنیم و جعفری و پنیر پیتزا و ادویه راهم اضافه میکنیم, مواد میانی آماده است.
  • تخم مرغها را جداگانه در ظرفی هم زده و فلفل و نمک اضافه میکنیم , و در تابه گرد مورد نظر تخم مرغها را ریخته تا پخته شود.
  • در ظرف مورد نظر تخم مرغ را گذاشته و مواد را روی نیمی از تخم مرغ پخش کرده و مانند تصویر سرو میکنیم.

موارد مشابه

املت فرانسوی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , تخم مرغ , ترخون , خامه

دستور پخت

املت سبزیجات

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , عصاره سبزیجات , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کدو , گوجه ‌فرنگی , هویج

دستور پخت

خورش ماست3 (اصفهانی)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گوشت , ماست

دستور پخت

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت