مرغ شکم پر

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • مرغ کامل با پوست 1 عدد
  • کشمش یک پیمانه
  • گردو یک پیمانه
  • زرشک نیم یک پیمانه
  • هویج 2-3 عدد
  • پیاز 2-3 عدد
  • فلفل دلمه 1-2 عدد
  • گوجه 1-2 عدد
  • نمک و زردچوبه و ادویه مرغ(اگه دارید) به مقدار لازم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
  • تنورک پخت(کیسه مخصوص فر)و نخ و سوزن

دستور پخت

  • یک پیاز متوسط را خورد کرده و کمی تفت دهید
  • کشمش و گردو را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید در آخر هم زرشک را اضافه کنید تا زیاد سرخ نشه
  • مرغ را کاملا تمیز کنید و بذارید آبش بره
  • بهتره گردنشو جدا کنید و چربی های اضافه را بگیرید اما حواستون باشه پوست گردن جدا نشه از بدن مرغ
  • نمک زردچوبه و ادویه را با هم مخلوط کنید و با دست روی مرغ بمالید البته زیر پوست مرغ(تا جایی که میشه همه جاشو بااین مواد آغشته کنید)
  • گردن مرغ را داخل بدنش بذارید(اگه جداش کردید) و قسمت بالایی مرغ را بدوزید
  • موادی که آماده کردید را توی شکم مرغ بریزید و ته مرغ را هم بدوزید
  • ظرف مناسب انتخاب کنید و به اندازه لازم از تنورک جدا کرده یه سرش را با نخ ببندید و توی ظرف بذارید فر را هم روشن کنید تا گرم بشه
  • توی تنورک راپیاز حلقه شده گوجه حلقه شده وفلفل دلمه بچینید
  • روی پوست مرغ را روغن زیتون بمالید و پاهای مرغو با نخ به هم ببندید!
  • مرغ را داخل تنورک قرار بدید و هویج ها را برش بدید اطرافش بذارید
  • سمت باز تنورک را هم با نخ محکم ببندید
  • با سوزن چندتایی سوراخ روی کیسه بزنید و ظرف را توی فر بذارید
  • بسته به میزان حرارت(180 تا 200 فارنهایت)زمان پخت این غذا از 1ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه

موارد مشابه

کباب کوبیده تابه ای

دسته بندی: کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خوراک مکزیکی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ

دستور پخت

بیلمینی(سوپ راویولی)

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , عصاره مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت