اسپاگتی ایتالیایی
زمان کل: 1:50
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
- گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
- سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
- پیاز=1 عدد بزرگ
- فلفل دلمه=2 عدد
- نمک و فلفل=بمقدار لازم
- پنیر موزاریلا=بمقدار لازم
دستور پخت
- اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
- پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.
- سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)
- نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.
- ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
موارد مشابه
گراتن گوشت و بادمجان
مواد مورد نیاز:
آرد
,
بادمجان
,
پنیر پیتزا
,
سس سفید
,
شیر
,
قارچ
,
گوشت چرخکرده
بیلمینی(سوپ راویولی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
عصاره مرغ
,
گوشت چرخکرده