اسپاگتی ایتالیایی

مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:50
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
  • گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
  • سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
  • پیاز=1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه=2 عدد
  • نمک و فلفل=بمقدار لازم
  • پنیر موزاریلا=بمقدار لازم

دستور پخت

  • اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
  • پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.
  • سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)
  • نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.
  • ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

موارد مشابه

روماکی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: جگر , زنجبیل , سس سویا , گوشت

دستور پخت

نودالیت با فیله مرغ

دسته بندی: پاستا و ماکارونی
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ , نودالیت

دستور پخت

اسپاگتی ایتالیایی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , فلفل دلمه‌‌ای , گوشت چرخ‌کرده , ماکارونی

دستور پخت

املت جوانه لوبیا و میگو

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , صبحانه , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , تخم مرغ , زنجبیل , سس سویا , لوبیا سبز , میگو

دستور پخت