ماهی شکم پر
موارد مورد نیاز
- ماهی 1 عدد
- گشنیز خرد شده 250 گرم
- پیاز خرد شده 1 عدد
- سیر خرد شده 250 گرم
- تمرهندی به میزان لازم
- گردو 50 تا 100 گرم
- ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن سرخ كردنی به میزان لازم
دستور پخت
- ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
- پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
موارد مشابه
رولت مرغ و بادمجان
دسته بندی:
خوراک
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
خوراک فیله ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
سیر
,
کرفس
,
گوجه فرنگی
,
ماهی