سوفله آلو بادمجان
زمان کل: 1:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:15
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی پخته متوسط:2 عدد ورق شده نه خیلی نازک
- بادمجان و کدو سرخ شده ورقه شده یا یک کدام از آنها: 3 عدد
- مواد ماکارونی (شامل گوشت چرخی و پیاز سرخ شده و رب)
- آلو:10 عدد ترش و ترجیها درشت (بستگی به ذایقه دارد)
- گردو: 5 عدد
- زرشک:دلخواه برای تزیین
- سس بشامل
- کنجد تف داده:دلخواه (به خاطر خاصیت فراوان از آن استفاده شده)
دستور پخت
- ظرف نسوزی را انتخاب کرده ته آن را با اسپری روغن می پاشیم.
- ابتدا سیب زمینی های ورقه شده را ته ظرف میحینیم و اندکی نمک و فلفل میزنیم.چند عدد آلو به ظور پراکنده رویشان میگذاریم.
- در لایه بعدی مواد گوشت چرخی که در واقع مثل مواد مایع ماکارونی است را ریخته و باز آلو میگذاریم و 2 تا گردو را خرد کرده به همراه مقداری کنجد روی آنها میریزیم.
- در لایه بعدی بادمجان و کدوهای ورقه ای سرخ شده را میچینیم و 3 تا از گردو ها را خرد کرده روی آنها ریخته و در آخر سس بشامل را که از قبل درست نموده ایم را روی تمام مواد میریزیم.
- برای تزیین هم با استفاده از زرشک و آلو و کنجد تزیین میکنیم.
- در فر میگذاریم.میتوان رویش را فویل کشید.
موارد مشابه
خوراک بادمجان (خراسانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
گوجه فرنگی
پنکیک ساده
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
شیر
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
رب انار
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
,
هویج